Exhibitions

Upcomming exhibtions

Solo exhibition in Nærum Church

29th of May -  17th of July, 2022 

Nærum Kirke afholder fra tid til anden en udstilling i sognegården. I år deltager Hanne Nehmar med et udvalg af hendes nyeste værker.

Christmas Exhibition at Gallery Kingo, Taastrup.

4th - 31st of December 2021 

Galleri Kingo er et stemningsfuldt galleri, der åbnede 04. marts 2021.

Galleri Kingo, som ligger i Taastrup er dedikeret til malerier, keramik, skulpturer og meget andet. Udgangspunktet er at fremvise værker, der er af høj kunstnerisk kvalitet.

I år kan du møde Hanne Nehmar til året juleudstilling.

Previous exhibtions

Censurfri, Randers

August 10-18, 2019

Censurfri Udstilling foregår hvert år i Randers Festuge. I år er det fra Lørdag d. 10. august til og med søndag d. 18. august. Der deltager hvert år ca. 118 kunstnere fra hele landet. Der hver især bidrager med alt fra malerier, fortos, tekstiler og smykkekunst til pileflet, stenskulpturer, keramik og beton. Det er igen i år muligt at opleve arbejdende kunstnere på Censurfri i løbet af hele udstillingsugen der starter i weekenden op til uge 33. Her har man mulighed for at komme helt tæt på den kreative proces, og se hvordan værkerne tager form.

KUNSTHUSET ANNABORG

April 5-22, 2019

For trettende gang arrangerer Hillerød Bibliotek og Hillerød Kunstforening Den Censurerede Forårsudstilling.

Udstillingen vises i FrederiksborgCentret under Hillerød Kunstdage, 29.-31. marts 2019.

Sammen med de antagne værker fra censureringen viser vi også værker af fire svenske kunstnere. Disse kunstnere vandt, da Malmø Kunstforening for Kommunalt Ansatte afholdt censureret udstilling i 2018.

Hillerød Kunstdage

March 29-31, 2019

Censureret udstilling (censored exhibition).

Velkommen til Hillerød Kunstdage, Nordsjællands mest alsidige kulturbegivenhed over tre dage med kunst i hele Hillerød og et rent mekka for alle kunstinteresserede.
Du finder unikke særudstillinger, festlige ferniseringer og workshops. Du kan også møde kunstnerne og komme på særomvisninger.